Je bekijkt nu Acht cursisten geslaagd voor nieuwe EHBO-Cursus

Acht cursisten geslaagd voor nieuwe EHBO-Cursus

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Laatste wijziging in bericht:15 mei 2023

Op 30 januari 2023 hebben wij een nieuwe EHBO-basiscursus gestart en deze duurde tien lesavonden. Tijdens deze cursus wordt alles geleerd op het gebied van EHBO, met als leidraad het boekje van het Oranje Kruis. De laatste les werd op 17 april afgesloten met een officieel examen. Ondanks de spanningen die er bij alle cursisten waren, is wel iedereen geslaagd voor het examen! Dit betekent dat er weer acht nieuwe cursisten zijn opgeleid tot eerstehulpverlener! Op 15 mei was de officiële diploma-uitreiking voor iedereen die er deze avond bij kon zijn, uiteraard met een alcoholvrij drankje en een taartje!

Namens de EHBO-Vereniging Oosterbeek feliciteren wij iedereen, ook diegene die niet op de foto staan, voor het behalen van het diploma Eerste Hulp!

Ook geïnteresseerd in een EHBO-cursus? 25 september starten wij weer een nieuwe basiscursus en die zal elke keer op een maandag plaatsvinden! Houdt voor de overige datums onze website in de gaten of mail alvast naar secretariaat@ehbo-oosterbeek.nl.