Reanimatie en AED

Basic Life Support / Reanimatie / AED bediening

U leert onder andere :
– Het beoordelen van de situatie bij een onwelwording
– Reanimeren
– Het bedienen van de AED (Automatische Externe Defibrillator)

De duur van deze training bedraagt ± 4 uur. U krijgt hierna het reanimatiecertificaat van de Hartstichting.

aed

Voor het opgeven en informatie over deze training neem dan contact op met de instructeur die deze cursussen verzorgt. Dit kan door een email te sturen naar: secretariaat@ehbo-oosterbeek.nl

logo-srhv

Vanaf november 2016 zijn er ongeveer 100 personen opgeleid door de Stichting Renkum Hart Veilig (SRHV) voor BLS/AED. Deze mensen zijn van harte uitgenodigd om een herhalingsles te volgen. Deze zullen jaarlijks verzorgd worden. Heeft u er nog niets van gehoord en is het bijna een jaar geleden dat u voor het laatst een herhaling heeft gekregen, mail dan naar dit e-mailadres.

Geef in uw mail uw naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Geef hierbij aan dat het om een herhalingsles reanimatie en AED gaat van SRHV. De instructeur zal verder met u contact opnemen voor onder andere de datums en tijden.

De herhalingslessen worden gehouden in het gebouw van de ReVaBo:
Pastoor Bruggemanlaan 33A
6861 GR