Home / Dienstverlening

Dienstverlening

Op vrijwillige basis stelt de EHBO’er zich beschikbaar om ingezet te worden als hulpverlener bij evenementen. Zo kunt u ons vinden bij onder andere de Airborne Wandeltocht en de Stuwwalloop. Daarnaast zijn wij ook jaarlijks aanwezig tijdens Koningsdag in onder andere Oosterbeek, TapToe in Oosterbeek, schoolvoetbal en diverse sporttoernooien in verschillende plaatsen.

Onze vereniging is goed uitgerust met allerlei materialen voor dit soort hulpverleningsdiensten. Ook hebben wij meerdere AED’s tot onze beschikking.

Complete uitrusting bij pupillenkamp 2016

Als er EHBO bij een evenement aanwezig moet zijn, dan kunnen organisatoren een beroep doen op onze EHBO’ers via de vereniging. Voor meer informatie over dienstverlening bij evenementen kunt u terecht bij:
ehbodiensten@ehbo-oosterbeek.nl of bij spoed via telefoonnummer: 06-33721769

Aanhangwagen EHBO-vereniging Oosterbeek