EHBO-Vereniging actief bij Windmill Cup in Oosterbeek

De EHBO-Vereniging Oosterbeek is vanaf zaterdag 14 juli tot en met zaterdag 21 juli actief bij het internationaal tennistoernooi op de Oosterbeekse Tennisvereniging; Windmill Cup. Dit is een tennistoernooi in de leeftijd tot en met 14 jaar oud.

Het is de eerste keer dat dit toernooi in Oosterbeek gespeeld wordt. De wedstrijden worden gespeeld bij tennisvereniging Oosterbeek, aan de J. J. Talsmalaan bij park Hartenstein.

Actief
De EHBO-Vereniging staat er preventief, maar treden actief op ten tijde van een calamiteit(je) op het tennisveld of eromheen. Tot heden hebben er zich geen echte calamiteiten voorgedaan en moesten er vooral pleisters uitgedeeld worden en werd er af en toe een coldpack gebruikt.

Het toernooi is nog tot en met zaterdag 21 juli, dan vindt de finale plaats. Mocht u willen komen kijken bent u zaterdags, of andere dagen, uiteraard welkom. Wie weet treft u onze hulpverleners ook nog. Het programma vindt u hier.