Je bekijkt nu EHBO’ers aanwezig bij Tendens Vakanties in concertgebouw in Oosterbeek

EHBO’ers aanwezig bij Tendens Vakanties in concertgebouw in Oosterbeek

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Laatste wijziging in bericht:6 november 2022

Vandaag vierde Tendens Vakanties hun jaarfeest, ter afsluiting van hun reisseizoen in het concertgebouw in Oosterbeek. Ook dit jaar hebben zij onze EHBO’ers er weer bij gevraagd. Bij dit feestje staan wij als vereniging al vele jaren paraat om de medische hulpverlening te verzorgen.

Tendens Vakanties organiseert kleinschalige begeleide groepsvakanties voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Het jaarfeest werd daarom ook groots gevierd met slingers en ballonnen. Het moest een gezellige dag met onder andere veel muziek, spelletjes en eten worden, en dat werd het! In het kleurrijke thema ‘oranje’ was het een enorm kleurrijk en feestelijk gezelschap.

Gelukkig hebben onze hulpverleners de hele dag niet in actie hoeven te komen en konden vooral zij genieten van de gezelligheid van de optredens van onder andere Duo Monro, Ronnie Tober en Marco de Hollander. Zoals sommige van onze hulpverleners ook vaak zeggen: “Zolang wij kunnen genieten en niet in actie hoeven te komen, is het voor ons een geslaagd evenement. Dan gaat het met iedereen goed namelijk!”

Ook op de hoogte blijven van wat wij doen? Volg ons op Facebook en stel hier eventueel uw vragen via een privé-bericht.