Familie festival Fiësta in Heelsum druk bezocht en een ‘groot succes’

Afgelopen zondag (26 mei) was er een familie festival Fiësta in Heelsum, de vernieuwde ‘8 van Heelsum’, waar wij als EHBO vereniging ook bij waren. Het evenement was een groot succes, zo liet de organisatie weten.

Het Festival Fiesta werd gehouden op het terrein bij Kinderboerderij Heidestein aan de Bart Crumstraat in Heelsum. Het was er lekker druk en gezellig. Op het terrein was een groot podium waar de hele middag artiesten optraden en er waren diverse sport- en spelactiviteiten voor jong en oud waaronder de volleybalbus en diverse sportverenigingen (o.a. Vitesse, Nuovo) Ook waren er diverse kramen waar eten en drinken te krijgen is. Daarnaast was er een Decatlon Dikke Bandenrace georganiseerd.

Wij, als EHBO vereniging, waren deze dag met twee hulpverleners aanwezig en hebben deze dag een klein aantal mensen geholpen met een aantal kleine verwondingen die onder andere de Dikke Bandenrace zijn opgelopen. Mede door het kleine aantal verwondingen zien de hulpverleners en de organisatie het evenement als een groot succes.

Ook op de hoogte blijven wat wij doen? Volg ons op Facebook en stel hier eventueel uw vragen via een privé-bericht.