Goede hulpverlening zorgt voor rust bij ‘The Battle of the studies’

Op donderdagavond 23 november 2017 organiseerde sportstichting Thymos, van de Wageningse Universiteit, de ‘Battle of the Studies’. Daar werden verschillende soorten sporten beoefend waaronder volleybal, boerengolf en spijkerbroekhangen.

Om rust te geven aan de medewerkers van Thymos, is ervoor gekozen om EHBO vereniging Oosterbeek in te zetten. Bij ongevallen of medische incidenten regelen wij de hulpverlening op het gebied van eerste hulp. Dit doen wij al zeker vijf jaar voor de organisatie van Thymos. Deze avond hebben we een aantal letsels behandeld die opgelopen waren bij de verschillende sportactiviteiten.

Een fotograaf van Thymos heeft onderstaande foto van de hulpverleners ter plaatse gemaakt. Voor alle foto’s van de sportactiviteit van Thymos, kunt u terecht op de website van Thymos.

Ook EHBO inhuren voor uw evenement? Mail dan naar: ehbodiensten@ehbo-oosterbeek.nl

foto: Thymos