Lions Club Ostrabeke reikt cheque uit aan EHBO vereniging Oosterbeek

De EHBO vereniging Oosterbeek heeft vrijdagmiddag een cheque van 1500 euro mogen ontvangen van de Lions Club Ostrabeke, zoals het van oudsher heet.

Het geld wat wij hebben mogen ontvangen is gebruikt voor onder andere nieuwe kleding om onze herkenbaarheid tijdens inzetten te kunnen behouden en verbeteren. Ook is hiervan een nieuwe AED (automatische externe defibrillator) gekocht. Ook deze zal worden gebruikt om de optimale inzetbaarheid tijdens evenementen te kunnen garanderen. De cheque werd daarom ook uitgereikt tijdens één van de evenementen waar we als vereniging staan.

De EHBO vereniging bedankt de Lions Club Ostrabeke en haar sponsors voor dit fantastische bedrag. Dit is mede mogelijk gemaakt door alle sponsoren tijdens de Airborne Music Night 2017. In 2018 wordt een nieuwe editie georganiseerd door de Lions Club Ostrabeke.