Start van nieuwe EHBO cursus in het begin van 2019

De EHBO vereniging Oosterbeek start begin van 2019 weer een nieuwe EHBO cursus, namelijk op 28 januari. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze cursus, maar wacht niet te lang en meld u aan voordat het vol is!

Inhoud cursus
In deze cursus, waarbij de leidraad van het Oranje Kruis boekje wordt gebruikt, leer je alles op het gebied van EHBO. Tijdens de EHBO cursus leer je naast enige theoretische kennis vooral praktisch wat te doen bij snijwonden, breuken, kneuzingen, verstikking, verdrinking etc. Ook wordt er uitgebreid bij stilgestaan wat je moet doen in geval van een reanimatie. Hierin wordt het gebruik van een AED (automatische externe defibrillator) ook geleerd. Er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van LOTUS-slachtoffers.

Datums
De datums van de cursus zijn allemaal op een maandag. Hierbij zit een datum als reserve bij en natuurlijk het examen.
– Les 1: 28 januari 2019
– Les 2: 4 februari 2019
– Les 3: 11 februari 2019
– Les 4: 18 februari 2019
– Les 5: 4 maart 2019
– Les 6:11 maart 2019
– Les 7: 18 maart 2019
– Les 8: 25 maart 2019
– Les 9: 1 april 2019
– Les 10: 8 april 2019
– Les 11: 15 april 2019

Gebouw van de ReVaBo
Pastoor Bruggemanlaan 33a
6861 GR
Oosterbeek

Opgeven
Opgeven kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ehbo-oosterbeek.nl.Vermeld hierbij uw volledige naam, voorletters, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Het secretariaat neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen €200,- . Dit is inclusief de kosten voor het cursusboek, examen en het eerste jaar lidmaatschap van de vereniging.

Vergoeding van cursus
Wist u dat de meeste zorgverzekeraars een EHBO-cursus (deels) vergoeden? Om te kijken of uw zorgverzekeraar ook een EHBO-cursus vergoedt, kijkt u op de website van ZorgWijzer.nl.

Op korte termijn start ook een nieuwe cursus, 17 september 2018, maar deze zit helaas al vol.