Zeven jubilarissen gehuldigd tijdens de jaarvergadering

Op onze jaarvergadering op woensdagavond 31 oktober zijn weer zeven jubilarissen van de EHBO vereniging gehuldigd. Twee hiervan zitten al 40 jaar bij de vereniging.

Het grote gedeelte van de jubilarissen waren aanwezig. Vier van de zeven personen konden hun 10-jarig jubileum vieren. Dit zijn Rob Ader, Jenny Westerhof, Annette Keiner en Tjalling Heuvel. Esther Ambting zit 25 jaar bij vereniging. De twee langste jubilarissen waren John van Beek en Hans Ader, zij hebben een 40-jarig jubileum te vieren.

Uitgereikt
Iedere jubilaris kreeg het jubileumspeldje uitgereikt vanuit de voorzitter. Jenny kreeg het speldje uitgereikt vanuit haar vader Hans die er al 40 jaar bij zit. Degene die er niet bij konden zijn krijgen het jubileumspeldje thuis gestuurd of krijgen het op een later moment uitgereikt.

Namens de vereniging nogmaals dank voor het jarenlange lidmaatschap en wij hopen op nog vele jaren erbij.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de jubilarissen